Medicina Božiček d.o.o. je od leta 2002 zasebna ambulanta, ki se nahaja kraju in istočasno občini Bistrica ob Sotli. Je tipična polivalentna podeželska ambulanta, Imamo opredeljenih  1450 pacientov, vseh starosti, od dojenčkov do starostnikov. Ažurni podatki glede števila opredeljenih pacientov so dostopni na naslednji spletni povezavi:

https://partner.zzzs.si/wps/portal/portali/aizv/zdravstvene_storitve/izbira_osebnega_zdravnika/seznam_zdr_v_spl_amb_otr_in_sol_dispan/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziTQxdPd2N_Q08_f1MTAwcHcOAtGWAsUGgqX5BtqMiAGXwWAY!/

V okviru preventivnega dela  izvajamo vsa  obvezna in  neobvezna cepljenja,  v vseh starostnih skupinah.  Ob rednem delu izvajamo tudi nujno medicinsko pomoč. Izvajamo NMP za svoje paciente in širše po razporedu.

Samoplačniško izvajamo  neobvezna plačljiva cepljenja, preglede letalskega osebja za razred 2 in akupunkturo. Samoplačniške storitve izvajamo izven ordinacijskeg časa.

V ordinaciji smo  zaposleni zdravnik splošne medicine prim. Franc Božiček dr. med. in medicinska sestra Zlatka Domitrovič za poln delovni čas, diplomirana medicinska sestra Suzana Pavlin za polovični delovni čas in medicinska sestra Breda Berkovič za 20 ur na mesec.

V času zdravnikove odsotnosti zdravnika nadomešča  JZ ZD Šmarje pri Jelšah, ZP Podčetrtek-Bojana Gobec dr. med, ali po dogovoru tudi drugi zdravnik  zasebnik ali iz zdravstvenega doma, s katerim glede nadomeščanje recipročno sodelujemo. 

Po ustaljeni navadi prihaja nadomestni zdravnik  vsaj 2x tedensko, v ostalih dneh pa je za naše paciente zdravnik na razpolago na naslovu svoje ambulante.

 V naši referenčni ambulanti družinske medicine delo opravljata  Suzana Pavlin, diplomirana medicinska sestra.

 


BREZPLAČNO CEPLJENEJ PACIENTOV (rojenih 1970) - proti klopnemu meningoencefalitisu

Obveščamo vas, da bomo v skladu s Programom cepljenja in zaščite z zdravili za leto 2019 začeli s cepljenjem odraslih, starih 49 let (rojeni 1970), proti klopnemu meningoencefalitisu. Za to skupino stroške cepljenja s tremi odmerki cepiva krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

Če se želite zaščititi proti klopnemu meningoencefalitisu, v ordinacijskem času pokličite v  našo ambulanto in podali vam bomo vse potrebne informacije v zvezi s cepljenjem.

Cepljenje ODRASLIH proti klopnemu meningoencefalitisu v breme OZZ:

 https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/kme_letak_odrasli_2019_koncni.pdf

 

Ob predhodnem dogovoru opravljamo cepljenje proti Covid 19.
Izvajamo tudi  samoplačniške hitre teste za Covid 19.
Izvajamo tudi druga samoplačniška cepljenja po prehodnem naročilu